Vissza az oldal tetejére

1000 étterem, bár és kávézó grafikai világa

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Scolar Kiadó
A vendéglátóipart erős piaci verseny jellemzi szerte a világban, a túléléshez ma már elengedhetetlen az egységes design megléte. Vitathatatlan, hogy az étterem, bár vagy kávézó stílusához harmonikusan illeszkedő arculat újabb vendégeket csábít a helyiségbe. A könyvben bemutatott példák olyan grafikai megoldásokat vonultatnak fel, melyek észrevétlenül, de hatásosan befolyásolják, tájékoztatják és irányítják a betérőket.
Egy étterem arculata a fenséges lakomák ígéretétől az olcsó, de barátságos légkörben folyó falatozásig sok mindent sugallhat. A design is hatással van arra, kik térnek majd be, mit fogyasztanak, mennyi időt töltenek el, mekkora összeget hagynak a felszolgálónál, és ami a legfontosabb: visszatérő vendégek válnak-e belőlük.
A könyv 1000 friss ötletet mutat be elismert és sikeres nemzetközi tervezők munkáiból. A világ különböző tájain működő éttermek és kávézók példáin keresztül világít rá, hogy miként fogja egységbe a megfelelően kialakított arculat a vállalkozás vizuális megjelenésének elemeit - legyen szó fali dekorációról, a bejárati ajtó díszítéséről, kirakatgrafikáról, papírszalvétáról vagy gyufásdobozról.


Méret (mm): 237 x 235 x 20
Oldalszám: 320
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 5695 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek