Vissza az oldal tetejére

1000 mezőgazdasági gép

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A mezőgazdasági gépek méretük és erejük folytán rendkívüli csodálatnak örvendenek, és a legkedveltebb haszongépjárművek közé tartoznak. Eke, borona, traktor vagy kombájn - a szántóföldek óriásai a világ valamennyi táján bevetésen vannak. Kötetünk közel ezer remek fotójával és részletes leírásaival átfogó képet nyújt a különböző járműkategóriákról és technikai fejlődésükről.

Az első cséplőgépektől és vontatóktól a mai, számítógép-vezérelt arató-cséplőgépekig és a nagyteljesítményű, csúcsfelszereltségű traktorokig minden jelentős és részben már elfelejtett márka és modell képviselteti magát. Áttekinthetjük a különböző járműtípusok széles választékát, és megismerhetjük a legfontosabb gyártócégeket a kezdetektől napjainkig.

Valamennyi bemutatott járműhöz és eszközhöz részletes technikai leírás tartozik, mely tartalmazza az alkalmazási területet, a teljesítményt, a munkaszélességet, a hosszt és a tömeget, így ez a könyv értékes és érdekes kézikönyv lehet minden technika és mezőgazdaság iránt érdeklődő olvasó számára.


Eredeti cím : 1000 Landmaschinen
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632970073
ISBN : 9632970073
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 336
Méret [mm] : 230 x 304 x 30
Tömeg [g] : 1 820 Tovább...

Ár: 5699 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek