Vissza az oldal tetejére

250 tátrai túra

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Hiánypótló művet vehet a kezébe az olvasó.
Hosszú évek után úgy tűnik, hogy a magyar turisták ismét kezdik felfedezni a Tátrát, ezt a gyönyörű, nem mellékesen hozzánk legközelebb fekvő magashegységet. Ezt az egyre nagyobb igényt szolgálja ez a túrakalauz, amely naprakész adatokkal; részletes túraleírásokkal próbálja segíteni a Tátrában járókat.
A kötetben a fő hangsúly a túrákon, a túravonalak helyszínein és célpontjain van. A túravonalak számszerű adatait (távolság, szintidő) a legújabb mérések, valamint személyes tapasztalatok alapján állapította meg a szerző, így azok még inkább tervezhetővé teszik majd a kitűzött túracélok teljesítését. A fentieken, valamint a hegység általános ismertetésén túl a helyszíni tájékozódást segítő, a kor követelményeinek megfelelő naprakész információk (szálláslehetőségek, kabinos, ülőszékes sífelvonók működése, címek, telefonszámok, szótárak) is a leendő kirándulók, turisták kényelmét igyekeznek szolgálni.
Napjaink hazai Tátra-irodalmában kuriózumnak számít, hogy egy kiadvány térképmelléklettel jelenik meg. Ez a kalauz ebben is más, mint az eddigiek, hiszen 1:50000 méretarányú Magas-Tátra-térkép tartozik hozzá.


Méret (mm): 120 x 205 x 23
Oldalszám: 306
Megjelenés: 2004. Tovább...

Ár: 3353 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek