Vissza az oldal tetejére

3 lépés a termékenységért

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Amikor valaki már régóta küzd hiába egy kisbabáért, minden olyan sötétnek és nehéznek tűnik - nem tudja, hol kezdje; ha már elkezdte, hogyan tovább. A meddőségről szóló eddigi összes könyvet orvosok és termékenységi szakértők írták, kizárólag annak egészségügyi vonatkozásaira összpontosítva. Ez az első könyv a témában, amely egy olyan nő - most már anyuka - tollából született, aki maga is végigjárta a meddőségi vizsgálatok útvesztőit, aki a saját bőrén tapasztalta, mit jelentenek a kezelések. Tanácsait és a megértést segítő információkat három didaktikai fejezetbe foglalta:

1. lépés: A férfi- és női test működésének, a női nemi ciklusnak a megismerése, a fogantatás élettanának, a meddőség kórélettanának megértése

2. lépés: A meddőség okának felderítése diagnosztikus és képalkotó vizsgálatok, ill. a ciklus megfelelő napjain végzett laboratóriumi tesztek segítségével

3. lépés: a fogamzás elősegítésére alkalmas hagyományos és alternatív gyógymódok kiválasztása

A 3 lépés a termékenységért számos, a kívánt terhesség létrejöttét bizonyítottan elősegítő módszert ismertet, amelyek eredményességét korábban meddőnek tartott nők beszámolói támasztják alá a könyv hasábjain.

Akár "kezdőnek", akár "haladónak" számít valaki a termékenységi kezelésekben, ez a hiteles és könnyen érthető olvasmány minden bizonnyal hasznára válik majd.


Eredeti cím : 3 steps to fertility
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637054594
ISBN : 9637054594
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 160
Méret [mm] : 171 x 246 x 14
Tömeg [g] : 540 Tovább...

Ár: 3229 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek