Vissza az oldal tetejére

66 húsétel

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A könyv bemutatja a szemrevaló, ízes-finom húsételeket és elkészítésüket lépésről lépésre Lajos Marival. A kötetben megtalálhatók a jó húsételek elkészítéséhez szükséges alapismeretek, néhány nélkülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivalók, amelyek mind azt szolgálják, hogy ne csak a megszokott, hanem újszerű, érdekes és különleges ételekkel is kedveskedhessünk szeretteinknek.


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789636791445

ISBN: 9636791449

Oldalszám: 144

Méret[mm]: 215 x 275 x 15

Tömeg[g]: 770 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek