Vissza az oldal tetejére

A Balaton és környéke

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A sorozat Balaton és környéke útikönyve az ország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontját, Balatont és annak környékét mutatja be a Tihanytól Keszthelyen és Fonyódon át Siófokig.

A kötet első része általános képet ad a területről: miért érdemes ide jönni, mit lehet itt látni, megismerni, hogyan lehet a szabadidőt hasznosan, érdekesen és szórakoztatóan eltölteni. Ezután következik maga az útikalauz - pontosabban az útikalauzok. A könyv ugyanis a séták és kirándulások megtervezésének a terhét is leveszi az utazók válláról: a bemutatott terület látnivalóit bejárható útvonalakra fűzi fel. A szöveg valódi idegenvezetőként kalauzolja az olvasót, sőt, a fontos látnivalókról részletesen is szól - természetesen az utazó számára fontos praktikus információkról sem elfeledkezve.

A kötet végül a speciális érdeklődési körű utazók számára tematikus fejezetekben gyűjti össze a javaslatokat. Így önálló cikk szól a gyermekkel utazó családoknak kínálható ajánlatokról, a túralehetőségekről.

Fontos része a kötetnek a különböző szolgáltatások tematikus ajánlója. Hol szálljunk meg, hol étkezzünk, hol vásároljunk, szórakozzunk, sportoljunk, hogyan közlekedjünk - megannyi praktikus tanács az utazónak, kirándulónak.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639490758
ISBN : 9639490758
ISSN : 1219-431X
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 220
Méret [mm] : 144 x 196 x 11
Tömeg [g] : 390 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

A Balaton és környéke - könyv

További információk
Szerző: Méhes László
Kiadó Well-Press Kiadó
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek