Vissza az oldal tetejére

A bánat imádása

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kairosz Kiadó
A Bibliát rendszeresen olvasva, kutatva nem csodálkozunk a ma emberének erkölcsi, gazdasági, kulturális válsághelyzetén.

Szokatlan módon, több múltba tűnt szereplőt - többek között Rousseau-t, Novalist, Raszputyint, József Attilát - vonultat fel a könyv, a Sátán és Krisztus apokaliptikusan leplezett, végzetes küzdelméből. Nem könnyű olvasmány. A létezés sem az.

Maga a cím provokatív, ám szépségesen hangzik. Lehet-e a bánatot imádni? A fölfogóképesség hitigazságokon edződött, szerető szigora képesít erre.


A keresztény terápia.

A világ nem menekülhet meg másképp, csak egy felsőbb szellemi egységben. Ezt ismerte fel a tudós és hívó Edith Stein, akinek megrázó élettörténetében részben közreadjuk Mózes titokzatos, megvalósult jövendöléseit is, amelyek a még vallásos köztudatban sem hangsúlyozottak - mert rettenetesek.

A megbocsájtás, a jóakarat hallatlan mértékű kiterjesztésére van szükség, a Teremtő imádatára, aki örömöt áraszt a föld minden pórusába. A tudatfeletti segítsen ebben, a szellem az emberben, hogy legyőzze a III. évezredben az állat az emberben ellentmondásait.


Méret (mm): 124 x 182 x 14
Oldalszám: 256
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 2565 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

A bánat imádása - könyv

További információk
Szerző: Pardi Anna
Kiadó Kairosz Kiadó
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek