Vissza az oldal tetejére

A csallóközi szakácsművészet mesterei

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Scolar Kiadó
ISBN szám: 9789632443768

"A könyvesboltokban egyre több egzotikus szakácskönyvvel találkozunk, miközben olykor megfeledkezünk szűkebb pátriánk kulináris szokásairól. Vajon elődeink ételei, asztali szokásai miért nem gazdagítják jobban mai életünket és étkezési kultúránkat?

Könyvünkkel be szeretnénk bizonyítani, hogy étkezési szokásaink is részét képezik önmagunk pontosabb megismerésének, múltunk és gyökereink jobb megértésének. Természetesen nem ragadhatunk le a múltnál, mert nemcsak egy szép, étvágygerjesztő fényképekkel illusztrált könyvet akarunk az Olvasó kezébe adni, hanem egyben egy modern felfogás szerint összeállított, használható szakácskönyvet is!

A mai világban a jó minőségű ételek elkészítésének egyik szinonimája a biotermelésből származó alapanyagok alkalmazása lett. Ez a könyv a modern konyha egyik legfőbb alapanyagára, a bioolajra szeretné felhívni a figyelmet. A páratlan ételfotókkal illusztrált kötet receptjeit a Csallóköz öt legnevesebb séfje állította össze, s a régió tradicionális ételei épp úgy helyet kapnak benne, mint a modern konyhaművészet remekei." (a Kiadó)

A csallóközi szakácsművészet mesterei - Scolar Kiadó - Szerző Nagy Juraj - Szerkesztette Illés Andrea

Tovább...

Ár: 1950 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

A csallóközi szakácsművészet mesterei - Nagy Juraj

EAN: 9789632443768, ISBN: 9632443768, Oldalszám: 80, Méret[mm]: 140 x 220 x 6, Tömeg[g]: 150

További információk
Szerző: Nagy Juraj
Kiadó Scolar Kiadó
ISBN szám 9789632443768
Kiadás éve: 2012.
Oldalak száma: 80
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek