Vissza az oldal tetejére

A fejlődő lélek útja

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Ezo tér Kiadó
A Vízöntő-kor hajnalán járva egyre többen kezdik érzékelni, hogy a valóság több mint amennyinek eddig a vallások, az ezoterikus irányzatok és a titkos társaságok beállították. A kíváncsi ember már nem éri be a féligazságokkal, a szép ígéretekkel és a kész dogmákkal, mi több, igényli az élet rejtett összefüggéseinek teljes megismerését. Mindemellett egy másik vágy is gyökeret ver benne: nem elégszik meg a csalóka hittel, hanem személyes visszaigazolásokon keresztül akarja felfedezni és átélni a titkokat. Ezt kínálja a fejlődő lélek útja.

Kétezer év alatt sok lélek kérte odaátról... Rendhagyó mű ez abból a szempontból, hogy nem az ember választja a könyvet, hanem a benne rejtező szellemiség vonzza be az olvasót. A kötet egy élő, eleven eszmeiséget tükröz, ami a magasabb síkokról száll alá, hogy a lelket művelje, tökéletesítse, így "magától" kiválasztja az olvasóit, akikhez szólni kíván elképesztő fejlesztő erőt juttatván a sorsukba.

A könyv közérthető és lebilincselő stílusban tárja fel az olvasó előtt múltunk homályba burkolt emlékeit, tabuként kezelt tényeit és jelenünk elhallgatott igazságait. Nem mindennapi mondanivalója olykor megrendítő, olykor kijózanító, ám mindenki számára komoly tanulságokat szolgáltat. A könyv elolvasása után már nem olyannak fogod látni a világot, mint előtte.


Méret (mm): 171 x 245 x 12
Oldalszám: 196
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 3342 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek