Vissza az oldal tetejére

A férj, aki elfelejtette a feleségét

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A férfiak gyakran megfeledkeznek a bevásárlásról. Meg a házassági évfordulójukról. Mindez nem újság. Az is előfordul, hogy elfelejtenek elmenni a gyerekért az óvodába. Az azonban korántsem hétköznapi fordulat, hogy valaki teljesen elfelejti a feleségét.

E regény főhősével pontosan ez történik: egy esős őszi délután a londoni metrón Vaughan egyszer csak rájön: fogalma sincs, merre tart és mi okból, sőt azt sem tudja, ki is ő, hogy hívják, mivel foglalkozik és hol lakik. Nincs egyszerű dolga, amikor nekilát mindezt kideríteni: először lerázzák, másodszor hülyének nézik, végül a kórházban, ahol szóba állnak vele, természetesen az adataira kíváncsiak...

Nagy sokára előkerül egy barátja, aki segít felidézni egy-egy emlékfoszlányt, és kis időre befogadja amnéziás hősünket. Ő hazafelé egy gyönyörű, vörös hajú nőt pillant meg az utcán, akiről megtudja, hogy a felesége. Csak sajnos épp válófélben vannak...

A neves angol humorista abszurd helyzetre építő romantikus regénye üdítően szórakoztató történet arról, hogy a szerelem mindig megérdemel egy második esélyt.

John O’Farrell karrierje egy életre összefonódott a nevetőráncokkal. Tanulmányai után tehetségkutató versenyt nyert, majd stand-uposnak állt. Rajongóinak az arcára fagyott a mosoly, amikor a kilencvenes években politikai memoárok és szatirikus cikkek írására vetemedett. Ezután regényíróként és politikusként mutatkozott be. Aki azt hiszi, hogy itt vége a komédiának, az téved. O’Farrell egy időben vicceket írt Tony Blair és Gordon Brown miniszterelnökök számára. S vajon mit tartogat számára a jövő? Újabb nevetőráncokat mások vígjátékai, no meg gondterhelt homlokráncolást a sajátjai láttán – mondja magáról.

A Könyvjelző magazin 2014. július-augusztusi számában megjelent cikk: Egy szövegíró midlife crisisban


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789632662800

ISBN: 9632662800

Oldalszám: 336

Méret[mm]: 125 x 200 x 27

Tömeg[g]: 300 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek