Vissza az oldal tetejére

A földre hullt sárkány

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Tuan Kiadó

Gyermekként Lawrence Newtonnak az volt az egyetlen vágya, hogy csillaghajóra szálljon és felfedezze a galaxist. Ám a huszonnegyedik századi Amethi telepesvilágán rossz helyen és időben született, hisz az emberi űrrepülés korszaka a végéhez közeledik. Így sok más lázadó kamaszhoz hasonlóan ő is elszökik otthonról.

Húsz évvel később egy félkatonai szakasz parancsnoka egy másik világ elleni invázióban. A megmaradt néhány csillaghajót birtokló óriáscégek cinikus módon "kintlevőség-behajtásnak" nevezik ezeket a hadjáratokat, de a valóságban egyszerű kalózkodásról van szó.

A nyugtalanítóan hatékony ellenállás támadásainak kereszttüzében Lawrence meghall néhány kósza történetet a Lehullt Sárkány Templomáról, és arról a különös szektáról, mely ott uralkodik, s mely mesés kincseket birtokol. A katona fejében pedig megfogan a terv, és egy felettébb kockázatos magán-akcióba fog...

A földre hullt sárkányban Peter F. Hamilton ismét megmutatja univerzumokat átfogó képzelőerejét, szikrázó technikai újítókészségét és történetmesélő tehetségét, mindazt, ami korábbi könyveit is nemzetközi sikerré tette.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638799050
ISBN : 9638799050
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 400
Méret [mm] : 130 x 199 x 25
Tömeg [g] : 380 Tovább...

Ár: 2461 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek