Vissza az oldal tetejére

A főzés öröme

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács talán éppen ilyen "fehér holló": ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni, s ha nem is tanulták soha, van hozzá érzékük. Trotter televíziós főzőshow-jában kötetlen stílusú főzőleckék során mutatta be, milyen egyszerűen lehet jó alapanyagokból változatos fogásokat készíteni, ha az ember rajong az ételekért.

Ebben, a műsorhoz tartozó kötetben Trotter azt az adásonként két receptet teszi közzé - fejezetenként négy ráadással -, melyeket a sorozat tizenhárom részéhez kreált. Minden fejezet kész tanulmány egy-egy hozzávalóról vagy fogásról, melyet Trotter a jó konyha alapvető részének tart. Levesek, saláták, homárral, fésűskagylóval, harcsával, lazaccal, tonhallal, tésztával, csirke-, sertés-, kacsa- és marhahússal készült ételek és desszertek kerülnek terítékre, Trotter pedig megszólaltat minden kulináris akkordot, melyektől az étel valóságos zenei alkotáshoz válik hasonlatossá.


Eredeti cím : The Kitchen Sessions With Charlie Trotter
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633707098
ISBN : 9633707098
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 217 x 267 x 24
Tömeg [g] : 1 280 Tovább...

Ár: 4703 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek