Vissza az oldal tetejére

A gasztronómia története

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A kötet átfogja a jelentős ókori népek étkezési szokásait, a korai középkor lakomáit.
Amerika felfedezése addig nem ismert zöldségekkel, gyümölcsökkel, fűszerekkel gazdagította a "vén kontinens" éléskamráit. Természetesen részletesen szó esik a méltán híres francia konyhaművészet kezdeteiről, a forradalom korának étkezéseiről és a francia szakácsművészet kiemelkedő egyéniségeiről is. Valamint a könyv bemutatja a magyar konyha fejlődéstörténetét a honfoglalástól - Mátyás király korának reneszánsz konyhaművészetén keresztül - napjainkig. Megismertet Magyarország tájegységeinek étkezési szokásaival, italaival. A leírások után szakmai szótárt is tartalmaz.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789631660135
ISBN : 9631660135
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 184
Méret [mm] : 168 x 237 x 10
Tömeg [g] : 240 Tovább...

Ár: 2176 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek