Vissza az oldal tetejére

A gyermek védelme

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Pont Kiadó

"Sokan mondják, hogy íróasztal mellől nem lehet gyermekvédelmi tevékenységet végezni. A gyakorlatban tevékenykedő szakemberek viszont gyakran említik, mikor egy-egy jó "fogást" látok munkájukban, hogy nem tudnak, nem akarnak, nincsen idejük írni.

Így van, aki ír, s van, aki átgondolja a leírtakat, s azt végiggondolja a gyakorlat mentén. A gyakorlat az elmélet nélkül olyan lenne, mint a tervrajz nélküli házépítés. Nem véletlen, hogy jogszabály bizonyos tevékenységeket tervdokumentáció meglétéhez köti. A tervdokumentáció elkészítéséhez pedig komoly elméleti tudásra van szükség.

Valahogy így van ez a gyermekvédelemben is. Vannak fogalmak, elvek, amelyek mentén meg kell tervezni a gyakorlati tevékenységet, amit aztán végre lehet hajtani (persze szükség esetén kritikával).

Ahogy a tervrajz a kivitelezőt átgondolásra, megfontolásra, mérlegelésre készteti, úgy a gyermekvédelmi tevékenység elméleti megtervezése nagyfokú összpontosítást, odafigyelést követel meg a mindennapok gyakorlatát végző szakemberektől." (A szerző)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639957015
ISBN : 9639957015
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 120
Méret [mm] : 140 x 200 x 9
Tömeg [g] : 130 Tovább...

Ár: 1596 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek