Vissza az oldal tetejére

A halál árnyékában

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A floridai Stuartban, egy csendes tengerparti kisvárosban a saját ágyában huszonhét késszúrással megölnek egy gyönyörű nőt. Hamarosan letartóztatnak egy helyi bajkeverőt, és mivel a tárgyaláson bűnösnek találják, halálra ítélik.

Tizenkét évvel később új bizonyítékok merülnek fel, így a miami ügyvéd, Gail Connor úgy dönt, elvállalja az ügyet annak ellenére, hogy vőlegénye, az elsőrangú bűnügyi ügyvéd, Anthony Quintana figyelmezteti, ne bonyolódjon bele. Ám Gailnek elég belenéznie a tárgyalás jegyzőkönyvébe, hogy tudja: az ítélet téves, s meg kell akadályoznia a kivégzést.

Az idővel folytatott elkeseredett versenyfutás arra készteti Gailt, hogy büszkeségét félretéve Anthony segítségét kérje. Minden erejüket latba vetve próbálják megtalálni az igazi gyilkost. De arra a kapzsiságra, megtévesztésre és kegyetlenségre, amely a több évvel azelőtt elkövetett brutális gyilkosság hátterében áll, ők sincsenek felkészülve. Immár semmi sem védheti meg őket attól, hogy egy szörnyű bosszúhadjárat célpontjaivá váljanak.


Eredeti cím : Suspicion of Vengeance
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633709283
ISBN : 9633709283
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 424
Méret [mm] : 110 x 180 x 30
Tömeg [g] : 310 Tovább...

Ár: 2564 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek