Vissza az oldal tetejére

A halászlé titkai

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A halászlé hungarikum.

A szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot. Egy gazdagon illusztrált fejezetben külön foglalkozik az élő hal felbontásával és feldolgozásával. Ebben sem, és másban sem feltételez előképzettséget vagy konyhai gyakorlatot, így segítségével akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez - de a könyv még a tapasztalt profik számára is tartogat újdonságot.

A szerző negyven éves tapasztalata kikristályosodott eredményét írta le a könyv hasábjain, hogy ez a tudás ne csak a mesterszakácsok, ne csak néhány ember féltve őrzött műhelytitka legyen. Így az eddig "titkosan" őrzött recept és ízvilág sok más magyar hagyománnyal együtt fennmaradhat az utókor számára.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639919556
ISBN : 9639919556
Megjelenés : 2009.12.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 64
Méret [mm] : 167 x 236 x 11
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 2370 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek