Vissza az oldal tetejére

A hattyú krónikája

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Napkút Kiadó
ISBN szám: 9789632634777

Sodró ritmusú, magával ragadó történet szerelemről, barátságról, a felnőtté válás nehézségeiről egy olyan társadalomban, amelyben két világ, két gondolkodásmód, a Kertek világa és az üzleti világ küzd egymással. Ez a küzdelem a Jó és a Rossz harcának kozmikus allegóriájaként is olvasható. Poétikus mű, melynek cselekményébe álmok, legendák, tündérmesék szövődnek, a valószerű és a különös közti határok eltörlődnek.

A regény a Kertek utolsó generációjának a történetét beszéli el a főszereplők - Rose-Diane és Séréno, a természet nyugodt harmóniájában nevelkedő testvérpár, valamint az üzleti világ kalmárszelleméből kiábrándult, s a Kertek világához csatlakozó Lucotte - váratlan fejleményekben, meglepetésekben és változatos kalandokban gazdag sorsát követve.

A király a kereskedőkkel szövetkezve rendőrállamot hozott létre a Kertek művelőinek elpusztítására. A két világ közti végső ütközetben a Kertészekhez csatlakozott a faunok, tündérfiak és manók serege is, elözönlötték a várost, kinyitották a börtönkapukat, és kiragadták övéiket a rájuk váró, kegyetlen halálból.

A pénzcsinálók fölött aratott győzelem azonban csak ideiglenes lehetett, a Kertek kultúrája megszűnt világgá vált. Ám ha elhagyjuk a betonrengeteget, sövényekkel körülzárt, bejárat nélküli kertekhez és házakhoz érünk, "ahol békében élnek a Kertészek, a tündérfiak, a faunok és az édesvízi szirének az Idős Úr és a Kertek Asszonya bölcs kormányzása alatt." Szerző: Paul Willems, Kiadó: Napkút Kiadó

Tovább...

Ár: 2190 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

A hattyú krónikája - Szépirodalom, Regény

EAN: 9789632634777, ISBN: 9632634777, Oldalszám: 232, Méret[mm]: 128 x 208 x , Tömeg[g]: 300

További információk
Szerző: Paul Willems
Kiadó Napkút Kiadó
ISBN szám 9789632634777
Kiadás éve: 2015.
Oldalak száma: 232
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek