Vissza az oldal tetejére

A hosszabb úton Afrikába

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Tizennyolc ország.

Öt lengéscsillapító.

Két motoros.

Egy lenyűgözően kalandos út.


Miután 2004-ben a színész és motorrajongó Ewan McGregor és Charley Boorman körbemotorozta a világot, nem szűnt meg bennük a kalandvágy. Afrikában tett UNICEF-látogatásuk után tudták, ide még vissza kell térniük, hogy teljes egészében megismerjék ezt a fantasztikus kontinenst.


Elindultak hát tizenötezer mérföldes útjukra. Két vadonatúj BMW megpakolva mindennel, amire szükségük lehet. Velük utazott Russ Malkin producer-rendező és David Alexanian, valamint "A hosszabb úton" csapata. A skóciai John o"Groatsból indultak, Anglia a legészakibb csücskéből jutottak le az Agulhas-fokig, Dél-Afrika legdélibb szegletébe.


Útközben megtapasztalhatták a világ legrázósabb útjait, és a földkerekség talán legkedvesebb, legbarátságosabb embereivel találkozhattak. Motorjaikon eljutottak az egyiptomi piramisokhoz, Tunéziában ellátogattak Luke Skywalker házába. Megismerkedtek olyan emberekkel, akik megjárták a poklot: ugandai gyerekkatonákkal és a taposóaknák által megnyomorított etióp gyerekekkel. Ruandában közelebbi ismeretségbe kerültek egy gorillacsaláddal, Botswanában pedig kis híján eltaposta őket egy elefántcsorda.


Ewan és Charley gyakran szélsőséges időjárási körülmények között motorozott. A csak rájuk jellemző humorral és őszinteséggel mesélik el kalandjaikat: a drámát, a veszélyeket, a teljes kimerültséget és az izgalmat, hogy ismét együtt motorozhatnak egy varázslatos és csodálatos kontinensen.


Méret (mm): 165 x 235 x 30
Oldalszám: 336
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 3799 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek