Vissza az oldal tetejére

A kosárlabda története Pécs-Baranya 1930-1969

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
"Kedves Olvasó!

Nem regényt, vagy verseskötetet tart most a kezében. Ez csak egy gyűjtemény, mely a baranyai kosárlabda történetét igyekszik bemutatni egészen a kezdetektől, az első tétova kísérletektől, a bajnokságok beindításán keresztül napjainkig.

Sok embernek kell kifejeznem köszönetemet e mű elkészüléséért. Voltak, akik visszaemlékezésekkel, voltak, akik dokumentumokkal segítették elő munkámat.

Korábbi munkahelyeimen -MÉV, Tüzép, VOLÁN, Zobák, Posta- munkatársaim minden segítséget megadtak, hogy kedvenc időtöltésemnek hódolhassak. A kosárlabda révén rengeteg élményhez jutottam, sok ismerőst, köztük barátokat szereztem.

De engedjék meg, hogy külön köszönetet mondjak feleségemnek, aki évtizedeken keresztül elviselte, sőt támogatta a másik nagy szerelmem -a kosárlabda- iránti elkötelezettségemet. Ez késztetett e mű megírására. A kosárlabdában, mint játékos, edző, játékvezető és szövetségi aktivista tevékenykedem immár ötven éve. E csodálatos játék iránti elhivatottságomat, kedvenc sportágam ismereteit szeretném megosztani Önökkel.

Jó olvasást, kellemes szórakozást kívánok!" (a Szerző)


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789630803472

ISBN: 9630803472

Oldalszám: 504

Méret[mm]: 171 x 240 x 26

Tömeg[g]: 1020 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek