Vissza az oldal tetejére

A lelkész és az elnökök

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az elnököknek is szükségük van olyan emberekre, akik megértik őket, és akiknek feltehetik az élet legfontosabb kérdéseit. Ilyen ember a világ legismertebb prédikátora, Billy Graham, aki több mint ötven éve valamennyi hivatalban lévő elnökre nagy hatással volt, Harry Trumantól George W. Bushig.

Graham mindannyiuknak tanácsadója volt, mindannyiukkal együtt imádkozott, ismerte a házastársaikat, a munkatársaikat - és szerepet játszott szinte az összes elnökválasztási kampányban 1952 és 2008 között.

Az elnökök hozzá fordultak, ha vigasztalásra és megerősítésre volt szükségük. Honnan tudom, hogy a mennybe kerülök? - akarta tudni Eisenhower. Hisz Ön Jézus Krisztus második eljövetelében? - kérdezte Kennedy. Találkozom a szüleimmel, ha meghalok? - tudakolta Johnson. Bill és Hillary Clintonnak a megbocsátáshoz volt szüksége segítségre. George W. Bush pedig azt kérdezte, vajon rosszabbak-e egyes bűnök másoknál.

Eisenhower döntése, hogy indul az elnökválasztáson, Johnsoné, hogy visszavonul, Nixon visszatérése az országos politikába, George W. Bushé, hogy jó útra tér - mindezek, és még több is Billy Graham személyéhez fűződnek, aki barátjuk és tanácsadójuk volt.


Eredeti cím : The Preacher and The Presidents - Billy Graham in the White House
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639617193
ISBN : 9639617193
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 552
Méret [mm] : 152 x 233 x 34
Tömeg [g] : 880 Tovább...

Ár: 3040 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek