Vissza az oldal tetejére

A Ma gyermekei

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kik a ma gyermekei? Egy új - a korábbiaknál vitathatatlanul fejlettebb - nemzedék, akik 1997-től érkeznek világunkba. Ők nem mind indigógyermekek. Az indigók voltak az úttörők, a paradigmaváltók. Ők készítették elő a terepet a ma gyermekei számára, akik fejlettségben messze túlszárnyalják az indigógyermekeket. Ez nem azt jelenti, hogy jobbak vagy többek náluk, mindössze annyit tesz, hogy merőben más az energiájuk.

A most gyermekei különleges, a szüleikétől és a többi emberétől eltérő energiamezővel rendelkeznek. DNS-ük sem ugyanaz, tehát valójában egy új faj képviselői. Míg az átlagember DNS-ében a fehérjék lineárisan, láncszerűen kommunikálnak egymással, a ma gyermekeinek DNS-ére sokkal szabadabb, kevésbé meghatározott sorrendű kommunikáció a jellemző. Ennek következtében felismernek olyan elektromágneses jeleket is, amelyeket a szüleik még nem. Finomabb energiaszintekre hangolódva elérnek olyan információkat, amelyek számunkra rejtve maradnak: ebből merítik csodás intuíciójukat, telepatikus és gyógyító képességeiket.

Bolygónk megmentéséhez, sorsának jobbra fordulásához szükség van egy kritikus tömegre, akik felismerik a bennük rejlő, elfelejtett életigazságokat, és a szeretet tiszta energiájával megemelik a Föld rezgésszintjét. Ezek a gyerekek azért vannak itt, hogy ebben segítsenek. A szeretet követei ők: nyelvük a szeretet nyelve, hangjuk a szeretet hangja. A fő kérdés velük kapcsolatban az, hogy miként segíthetjük őket küldetésük beteljesítésében.

Dr. Meg nem csupán teljes képet vázol fel a ma gyermekeiről, hanem életszerű javaslatokat is ad arra vonatkozóan, hogyan segíthetjük és támogathatjuk őket életük bármely területén. Mindenkinek érdemes elolvasnia, aki gyerekekkel foglalkozik vagy maga is szülő. Ha pedig megtudod, mivel nyújthatod a legnagyobb segítséget az új gyermekeknek, az elválaszthatatlanul együtt jár azzal, hogy te magad is felébredsz utazásodon.


Eredeti cím : The Children of Now
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635290000
ISBN : 9635290000
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 230
Méret [mm] : 140 x 209 x 16
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek