Vissza az oldal tetejére

A magyar szabadságharcos tudnivalóiról

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


"Megtaláltuk Rózsa-Flores Eduardo hagyatékát egy fémdobozban. A testamentum egy kézikönyv volt, amiből Eduardo "dolgozott". Kidolgozta annak teóriáját, hogyan lehet fegyver, harc és háború nélkül kiharcolni és megvalósítani az elszakított részeken élő magyarság autonómiáját.

Modern korunkban hogyan rázzuk le a rabigát. E könyvet a kilencvenes évek közepe táján kezdte összeállítani vagy írni, még a balkáni háború idején - ott délvidéken.

Rózsa-Florest hívta szülőföldje, Santa Cruz (Bolívia gazdag tartománya), hogy segítsen a népszavazáson szentesített autonómia kiépítésében. Naivan magával vitt két erdélyi költőt is, hogy tanuljanak, s e tudásukat hasznosítva akár szülőföldjükön is kamatoztassák. Rózsa-Flores Eduardo nem tartotta be maradéktalanul a kézkönyvében leírtakat. 2009. április 16-án hajnalban két társával együtt lemészárolták Evo Morales elnök kommandósai. Két munkatársát pedig foglyul ejtették.

Egyszer mondta volt nekem, hogyha bármi történik vele, hozzam nyilvánosságra egy könyvét, amit vagy megkapok, vagy megtalálok. Íme, itt a könyv (...)" (Brády Zoltán)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638844231
ISBN : 9638844231
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 218
Méret [mm] : 140 x 198 x 12
Tömeg [g] : 180 Tovább...

Ár: 371 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek