Vissza az oldal tetejére

A mostohafiak

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Bábel Kiadó
Tematikus elbeszélésfüzér

Egy fiú, aki nem hitte el, hogy Jézus zsidó volt... Tehettek volna-e a keresztény egyházak a vérvádperek ellen? Oka lehet-e a katolikus egyház Erdély elrománosodásának? Egy istentisztelet megtartása...
Mit szólnának akármelyik keresztény egyház hívei, ha az övéik közül valaki korbáccsal kezdene rendet rakni főtemplomunkban, gyalázná főpapjainkat, követelné a több ezer éves vallási előírások és szokások megváltoztatását? Kit találnának kegyelemre méltónak, őt vagy például a "whiskys rablót"? Milyen szerepe volt a körülmetélés előírásának a népirtásban?

Zsidó népirtás? Nem! Magyar népirtás! A magyar haza mostohafiai. Mit tettek a zsidógyűlölők magyar hazánkért? Egy jogos jóvátételi követelés. Életképek a háborús Budapestről. Ábrahám hőstette - az emberáldozat eltörlése. Kényszer és hősiesség életveszélyben. Eskü a magyar zászló előtt. Jelképek, megszokás, pótcselekvések. Ezt igényli az Isten? Miért nem öltek meg az ortodox zsidók Közép- és Kelet-Európában minden esztendőben tízezer keresztény szüzet? Ismer ön olyan zsidógyűlölőt, aki éveken keresztül több tízezer rászoruló magyar gyermeknek biztosított reggelit?


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789638597359

ISBN: 9638597356

Oldalszám: 176

Méret[mm]: 135 x 195 x 10

Tömeg[g]: 200 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek