Vissza az oldal tetejére

A Nagy Ugrás

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Legyen ön jól fizetett tisztviselő, aki csak a munkájának él, vagy látszólag sikeres üzletember, aki az evésben találja meg az örömét, ez a könyv gyökeresen megváltoztathatja az életét. A hangsúly a belső változáson van; a mosolygós ébredés titka ott kezdődik, hogy tudjuk, hogyan irányítsuk a gondolatainkat, és ott ér véget, hogy elhisszük, mindent elérhetünk, amit csak akarunk.

A Nagy Ugrás öt nagy lépésből és több kis apró lépésből épül fel. Megvizsgáljuk, mit akarunk és mit nem akarunk az életben; értékeljük a meggyőződéseinket; megtanuljuk, hogyan ismerjük fel és hesegessük el a kifogásokat; gyakorlati tanácsok segítenek az álmaink megvalósításában. A feladatok nem mindig nyújtanak kellemes olvasmányt - a zárkózottabbak talán nehezebben barátkoznak meg a gondolattal, hogy arra kérjék barátaikat, támogató üzenetekkel segítsenek - de az omletthez fel kell törni a tojásokat.

A Nagy Ugrás könnyen olvasható és nem körülményeskedik. A cinikus gondolatokat Suzy okos érveléssel hárítja, ezért még a szkeptikus olvasókat is meggyőzi arról, hogy jobbá tehetik az életüket. Nincsenek kifogások - gyerünk, csatlakozzon a Nagy Ugrókhoz!


Eredeti cím : Making the Big Leap
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637054426
ISBN : 9637054426
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 145 x 208 x 15
Tömeg [g] : 220 Tovább...

Ár: 2374 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek