Vissza az oldal tetejére

A póker kis fekete könyve

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Manapság megszámlálhatatlanul sok pókerkönyv van a piacon, ami a játék stratégiájával foglalkozik. Ezek némelyike nagyon jó, némelyike kevésbé. Olyan tanácsokat adnak, mint pl: "Ha középső pozícióban különböző színű ász-dámád van, emelj, ha te vagy az első játékos a partiban, vagy tartsd a tétet, ha csak egyetlen emelés volt előtted." Ez a könyv nem ilyen lesz.

Ez a könyv a hold" em életformáról szól.

Azt kérded, milyen a hold" em életforma? Ismerd meg, hogyan működik a játék, mely könyveket érdemes elolvasnod, mire számíthatsz egy kártyateremben vagy az online játék során, miképp léphetsz tovább az alacsony tétű játékokról a közepes tétű és aztán a magas tétű játékok felé, hogyan indulhatsz versenyeken és nyerheted meg azokat, és honnan tudhatod, hogy készen állsz, hogy profinak állj.

A Texas Hold" em nem könnyű játék. Senki sem válik az otthoni játékok balekjából egyetlen éjszaka alatt a Word Poker Tour bajnokává. Azonban ha elég keményen dolgozol, tanulsz, és elég fegyelmezett vagy, nyerő játékos válhat belőled. Azzal, hogy megvetted ezt a könyvet, már meg is tetted az első lépést a megfelelő irányba. Most ülj le az asztalhoz, és indulj el a vad, de szórakoztató úton.


Eredeti cím : Little Black Book: Beginning Poker Lessons and the No Limit Lifestyle
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638803740
ISBN : 9638803740
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 328
Méret [mm] : 133 x 190 x 20
Tömeg [g] : 390 Tovább...

Ár: 3116 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek