Vissza az oldal tetejére

A sanghaji ágyas

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Lektűr Kiadó

Az igazi történet alapján íródott regény, az 1920-as években, Sanghajban élt kivételes szépségű és tehetséges színésznő, Cassia életét meséli el az olvasóknak.

Az árva Cassiát nagynénje 1907-ben eladta a nagy népszerűségnek örvendő bordélyház, a Hercegnő Pavilon tulajdonosának, Madame Emeraldnak. A szolgasorból a nagyhatalmú Csang Mester, a félelmetes sanghaji maffia fővezére emeli ki. A fiatal lány, elkötetlen nagy lába és dús keblei ellenére hamarosan a férfi kedvenc szeretője lesz, s megismeri az elsöprő szenvedélyes testi és lelki szerelmet. Azonban ahelyett, hogy révbe érne, életében végeláthatatlan küzdelmek és tragédiák sora kezdődik.

Mindeközben bepillanthatunk a kínai maffia működésébe is. Mivel a Cassia sorsát meghatározó férfiak a sanghaji alvilág irányítói, a lány önkéntelenül is közel kerül az alvilági élet bonyolult és rettenetes eseményeihez. Nyomon követhetjük, amint a gyönyörű Cassia egyszerű örömlányból nagyhírű ünnepelt művésznővé, majd népszerű színházalapítóvá válik. Tanúi lehetünk, hogy a fénykorában Sanghaj nagyasszonyának kikiáltott Cassia hogyan bűvöli el tehetségével és szépségével a körülötte élő embereket.


Eredeti cím : The Concubine of Shanghai
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639451360
ISBN : 9639451360
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 344
Méret [mm] : 155 x 214 x 25
Tömeg [g] : 460 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek