Vissza az oldal tetejére

A Szabadok Testvérisége

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A Szabadok Testvérisége - így nevezték számkivetett közösségüket a 17. századi karibi szigetvilágban tanyát vert kalózok.

Gilbert és társai köztünk élnek, a zsúfolt és nyomasztó nagyváros az otthonuk. Elegük van az egyhangú hétköznapokból, torkig vannak a középszerűséggel, a fásult és megtört emberekkel, az uniformizált örömökkel, a menthetetlen sorsokkal.

Ami egy jó heccnek indul, amit négy barát mámoros részegségben elhatároz, végül valóra válik: hajóra szállva maguk mögött hagyják eddigi elhibázott életüket, hogy egy kubai kapitány megszöktetésével végül a kalózok jamaikai fővárosában beteljesítsék álmaikat; szabadok legyenek, és beintsenek mindenkinek, aki hátra maradt.

A Libertad fedélzetén azonban minden másként alakul...

Fegyveres rablás, tűzharc a parti őrséggel, kokain- és embercsempészet, többrendbeli gyilkosság kerül a bűnlistájukra, és a négy fiatal váratlanul a sűrűjében találja magát; életre szóló döntések, sorsfordító választások közepette, miközben a barátság egyre gyengülő kötelékeibe fogódzkodva próbálják túlélni a kalandot.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632540962
ISBN : 9632540962
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 520
Méret [mm] : 124 x 200 x 28
Tömeg [g] : 540 Tovább...

Ár: 2849 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek