Vissza az oldal tetejére

A szakácsművészet bibliája

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A kezdő szakácsok megfelelő gyakorlat híján gyakran tartanak a főzés során felmerülő nehézségektől. Akármilyen hívogatóak ugyanis a gusztusos fogások, ha nem vagyunk elég tapasztaltak az alapokat illetően. Nos, aggodalomra semmi ok, a kiadvány az alapműveletektől kezdve ragadja kézen és kalauzolja biztonságban az olvasót - azaz a leendő mesterszakácsot - és avatja be sorra a főzés fortélyaiba.
Minden fejezet elején hasznos ötletek, tanácsok segítenek a számtalan finom fogás elkészítésében, legyen szó akár grillcsirkéről, finom édességről, vagy különleges koktélról. A népes vendégsereg sem fog csalódni, a könyv ugyanis kitér a tökéletes vendéglátás praktikáira is.


Szerkesztő : Tóth-Gulyás Zsófia
Eredeti cím : The Basic Cooking Bible
Nyelv : angol; magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633699683
ISBN : 9633699681
Megjelenés : 2006.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 320
Méret [mm] : 212 x 243 x 33
Tömeg [g] : 1 420 Tovább...

Ár: 4749 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek