Vissza az oldal tetejére

A szép szoba

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A XXI. század közepén járunk; végnapjaikat élik egy megvetett és kinevetett nemzedék utolsó képviselői. Az emberi kor legvégső határához érkeztek, már csak arról dönthetnek, hogyan távozzanak ebből az idegen világból. A Végső Menedék Kórházban mintha minden segítséget megkapnának ehhez. Vagy mégsem? Ehelyett türelmetlenül terelgetik őket a szép szoba felé, hogy létezésüknek nyoma se maradjon a tökéletes társadalomban?

A főhős 2047-ben újra átéli a hetvenes éveket - álmában megjelenik apja, a kötelességtudó kishivatalnok, a hamis realista, hogy a hippi ideák világából leszállítsa a földre; napközben pedig a közeljövő tökéletes társadalmát képviselő doktor úr gyalázza a sötét XX. századot, amely romba dőlt lakótelepeket, alkoholista anarchistákat és klónokat barkácsoló genetikusokat hagyott az utókorra. Még az éghajlat is tönkrement: télen a gyerekek Winter Centerbe járnak hógolyózni, nyáron pedig vörösen ragyog a sivatagi nap a porosz fenyves erdőben épített kórház fölött.

A végjátékot egyszer csak megzavarja Cmon, az aggastyán rocker, a nemzedék egykori bálványa. De hoz-e szabadulást, képes-e feltámasztani a Vízöntő korának rég elfelejtett mítoszait?


Eredeti cím : Bóg zapłacz!
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630774659
ISBN : 9630774658
Megjelenés : 2003.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 360
Méret [mm] : 115 x 188 x 24
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 2090 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek