Vissza az oldal tetejére

A természetes életmód kalendáriuma

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Gyűjteményemet szellemi és gyakorlati útmutatást kereső érdeklődőknek állítottam össze, akik nem idegenkednek a régi és a modern, a keleti és a nyugati tanításoktól, de remélem, hogy olyanok érdeklődését is felkeltik, akik egyetlen keleti tannal sem foglalkoztak. Tőlük csak azt kérem, hogy nyitottsággal és türelemmel olvassák ezeket az írásokat. Hátha megszólítja őket rajtuk keresztül valami. Hátha segít fényt találni a sötétségben.

A gyűjtemény első részének olvastán már világos lesz: mi vagyunk-e azok, akiket ez a gondolkozás-mód kiválaszt magának. Ugyanis a dolog így működik. "Amit tartunk, az tart minket".

Ez a gyűjtemény abból a mérhetetlen ősi tudásból szeretne egy csekély mennyiséget átadni, ami évezredek óta az emberiség birtokában van. A lehetőség mindig is adva volt, csak kevesen éltek vele, talán nem is mindig tudták, hogy hogyan szerezzék meg. Én ehhez a hogyanhoz szeretnék egy kicsit hozzájárulni és kitartásra biztatni mindazokat, akik keresik az Utat, akik változtatni akarnak.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632145334
ISBN : 9632145334
Megjelenés : 2005.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 144
Méret [mm] : 121 x 198 x 8
Tömeg [g] : 160 Tovább...

Ár: 1425 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek