Vissza az oldal tetejére

A tökéletes ebéd

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Bevezetés a molekuláris gasztronómiába

A "molekuláris gasztronómia" meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és arról, hogy módszeresen gondolkodunk a felhasznált anyagokról és a főzés technikájáról - vallja Hervé This, az új szemléletű konyhaművészet megálmodója. A tökéletes ebéd egy ötfogásos, viszonylag egyszerű ételekből álló menü elkészítésén vezet minket keresztül, közben pedig számtalan apró trükköt ismerhetünk meg, amelyek révén nemcsak egy báránysült, hanem akár egy szimpla főtt tojás is sokkal finomabb lesz.

This sorra dönti meg a főzés dogmáit: érdeklődve elemzi a nemzedéken át örökölt, sosem vitatott konyhai kifogásokat, s rávilágít, hogy a megszokott, hétköznapi módszerek gyakran teljesen értelmetlenek. Összegyűjti, módszeresen elemzi és gyakran megcáfolja e hiedelmeket - közben pedig főz, csak éppen másképp, s erről jókedvűen és jóízűen beszél.


Eredeti cím: Construisons un repas

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789630589468

ISBN: 9630589468

Oldalszám: 136

Méret[mm]: 142 x 201 x 8

Tömeg[g]: 150 Tovább...

Ár: 2900 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek