Vissza az oldal tetejére

A tökéletes egészség öröme

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Az életünk csodálatos kaland lehetne - annak kellene lennie. Mikor megszületünk, a testünk tökéletes egészségnek örvend, és ennek így is kellene maradnia, ameddig csak akarjuk. A figyelmünket nem volna szabad semmiféle betegség miatti aggódásra fordítanunk; így teljesen a saját fejlődésünkre koncentrálhatnánk, hogy elérjük a tökéletes elégedettséget és beteljesülést. Akkor hát miért vesz mégis körül minket annyi szenvedés? Miért lesz rákos annyi ember, miért alakul ki bennük annyi más "gyógyíthatatlan", vagy rendkívül kellemetlen betegség? Miért lesznek egyre többen betegek a társadalomban, és miért kerül ez minden évben egyre több pénzünkbe? Miért nem tud az orvostudomány javítani az egészségi állapotunkon? Megannyi miért...

Ez a könyv megkísérel egyszerű, logikai érvekkel és - azok számára, akik igénylik ezt - a rendelkezésre álló, tudományos közleményekre való hivatkozással választ adni a fenti, és más hasonló kérdésekre.

A szerző, aki először önmagát gyógyította meg, és azóta is napi rendszerességgel, aktívan gyakorolja az itt bemutatott technikákat, az eme könyvben szereplő összes tanácsát és javaslatát a szeretet, őszinteség és legjobb tudományos képességei jegyében nyújtja.


Eredeti cím : The Joy of Perfect Health
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639219533
ISBN : 9639219533
ISSN : 1587-4559
Megjelenés : 2005.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 108
Méret [mm] : 105 x 185 x 7
Tömeg [g] : 100 Tovább...

Ár: 1406 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek