Vissza az oldal tetejére

A tudós szakács

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel, hanem azt, hogyan készül, és miért éppen úgy. R. L. Wolke, a University of Pittsbugh kémiaprofesszora és a Washington Post című napilap gasztronómiai publicistája hétköznapinak és egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszol; olyanokra, amelyek bárkiben felmerülhetnek, aki nem évtizedes rutinnal főz. Például, mi a tengeri só előnye, vagy mitől lesz barna a darált hús?

Wolke érthető válaszokat ad minderre, és még vagy száz egyéb kérdésre, melyeket a Washington Post olvasói tettek fel neki, hogy megismertesse velünk az ételek és elkészítésük mögötti tudományos jelenségeket. A "tudomány" szó azonban ne riasszon meg senkit: Wolke nem tankönyvet, hanem hasznos és szórakoztató művet írt, s kötetét felesége, Marlene Parrish gasztronómus fantáziadús receptjeivel egészítette ki, amelyek ugyanúgy tekinthetők ehető laboratóriumi kísérleteknek, mint újszerű kulináris élvezetek forrásának.


Eredeti cím: What Einstein Told His Cook/Kitchen Science Explained/With Recipes

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789630590204

ISBN: 9630590204

ISSN: 2062-0349

Oldalszám: 372
Méret[mm]: 160 x 189 x 20

Tömeg[g]: 490 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek