Vissza az oldal tetejére

A vadász-vadtenyésztő mester kézikönyve

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A Szaktudás Kiadó Ház gondozásában megjelenő Mestergazda könyvek sorozat kötetei az egyes szakmák "tankönyvei". Tematikájukban megfelelnek a mestervizsga követelményeinek, céljuk tehát a mestervizsgára való felkészítés. Éppen ezért az adott szakma legkorszerűbb tudásanyagát összefoglaló szakkönyvek, amelyek nem hiányozhatnak a szakma művelői, a gazdálkodók, vállalkozók szakkönyvtárárából.

A magyar vadgazdálkodás több évszázados múltra tekint vissza, amelyet szerencsés természeti adottságainkon kívül történelmi múltunknak, társadalmi adottságainknak és nem utolsósorban a vadászati képzés és kultúra nyugati befolyásának köszönhetünk.

Vadászkultúránk és vadgazdálkodásunk színvonalának megőrzéséhez, sőt emeléséhez feltétlenül szükséges azonban a megfelelő -mester- képzettségű szakemberek működése. Vadász-vadtenyésztő mesterképesítést a vadtenyésztő képzettséggel rendelkező, és már több éve a gyakorlatban dolgozó hivatásos vadászok is szerezhetnek. Ehhez a minőségi képzéshez elengedhetetlenül szükséges a legmodernebb szakmai ismeretek összefoglalása. A Vadász-vadtenyésztő mester könyve ezt az ismertanyagot tartalmazza, így egyrészt hasznos segítséget nyújt a mestervizsgára történő felkészüléshez, másrészt hasznos szakirodalom lehet minden sport- és hivatásos vadász számára.


Méret (mm): 142 x 198 x 12
Oldalszám: 224
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 2812 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek