Vissza az oldal tetejére

A végső elmélet

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Varázslatos thriller az életéért menekülő tudománytörténész professzorról és Einstein kiadatlan elméletéről, amely az egész világot megváltoztathatja.

David Swiftet, a Columbia Egyetem professzorát a kórházba hívják, hogy vigaszt nyújtson mentorának, a brutálisan megkínzott fizikusnak. Az öregember halála előtt még azt leheli: "Einheitliche Feldtheorie". A mindenség elmélete. A világok pusztítója. Vajon az Einstein által sugalmazott egyesített elméletről lehet szó - olyan egyenletsorról, amely a galaxisok fizikáját az atomok törvényeivel kombinálja? Einstein úgy halt meg, hogy ezt nem sikerült felfedeznie. Vagy mégis? Néhány órával mentora utolsó szavainak elhangzása után David már a saját életét menti. Az FBI és egy kegyetlen zsoldos verseng egymással, hogy megkaparintsa a régóta rejtőzködő elméletet.

A kiadók világszerte lecsaptak a könyvre, melynek jogai tizenhat nyelven keltek el, így máris globális jelenség lett belőle, a dinamikus szereplőgárda és a lebilincselő cselekmény pedig majd gondoskodik róla, hogy olvasói le sem tudják tenni, míg a végére nem érnek.


Eredeti cím : Final Theory
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636893057
ISBN : 9636893057
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 416
Méret [mm] : 150 x 222 x 33
Tömeg [g] : 590 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek