Vissza az oldal tetejére

Adobe Flash CS3 Professional (CD-melléklettel)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Az Adobe Flash CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja.

Tanuld meg, hogyan készíts lenyűgöző Flash projekteket, miként animálj szimbólumokat, importálj video- és hangfájlokat, hozz létre interaktív gombokat. Az ActionScript 3.0 programozással kiterjesztheted a Flash egyébként is sokrétű funkcionalitását.

"A Tanfolyam a könyvben gyakorlatias feladatokkal mutatja be, hogy kell a legtöbbet kihozni az Adobe termékekből." (Patti Sokol)

A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatod meg az Adobe szoftverek használatát. A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az "Adobe Flash CS3 Professional - Tanfolyam a könyvben" tizenegy leckéje napjaink legmagasabb szintű tartalomkészítő alkalmazásának a használatához szükséges alapokat tekinti át. Megtanulhatod az időegyenes szerkesztésének folyamatát, statikus és dinamikus szöveggel dolgozhatsz, illetve testre szabhatod a komponenseket. Mindezeken túlmenően a Flash CS3 legújabb funkcióival is megismerkedhetsz, így sok más mellett az ActionScript 3.0 programozással és a natív illustrator fájlok importálásának lehetőségével. Az egyes leckék végén található összefoglaló kérdésekkel még jobban elmélyítheted frissen szerzett ismereteid. Vedd át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogass a téged leginkább érdeklő leckék között.

A CD-melléklet leckefájlokat és angol nyelvű oktatófilmeket tartalmaz.


Eredeti cím : Adobe Flash CS3 Professional Classroom in a Book
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638773425
ISBN : 9638773425
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 244
Méret [mm] : 192 x 254 x 14
Tömeg [g] : 580 Tovább...

Ár: 1995 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek