Vissza az oldal tetejére

Ajándék a küszöbön

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: I.A.T. Kiadó

Az Ajándék a küszöbön családregény. A Telepesek-Telkesek története. Oknyomozó írás, szenvedélyek és nagy titkok nyomában jár.

Volt-e Ferenc Józsefnek törvénytelen gyermeke? Netán ez a gyermek Magyarországon született? Miért ad nászajándékként az uralkodó budai telkeket és kőhajtásnyira a Várpalotától házat az Attila úton Erzsébet királynő egyik komornájának? Tudták, hogy a napelemet egy amerikai tudós találta fel, aki mellesleg magyar volt? Telkes Máriának hívták. De vajon mit kerestek felmenői Dél-Amerikában? Gondolták volna, hogy a nyugalmazott miniszteri főszámtanácsos, a Központi Névmagyarosító Társaság elnöke talált gyermek volt? És miért tért ki hitéből?

Ó boldog békeidők! Melyek után zordabbak jönnek...

Az orvos-író Telkes Margit sikerese első könyve, a Leleteim után most újabb regénnyel örvendezteti meg olvasóit. Egy olyan, egyszerre otthonos és idegen világba kalauzol el, amelynek ugyanúgy természetes szereplője Rubin Izsák, a zsidó szatócs, mint Ferenc József osztrák császár, magyar király és a gödöllői bálról sietősen távozó felesége, Sissy, illetve mint a XX. század csetlő-botló figurái.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639885127
ISBN : 9639885127
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 280
Méret [mm] : 140 x 210 x 20
Tömeg [g] : 370 Tovább...

Ár: 2849 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek