Vissza az oldal tetejére

Alex meg én

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Vince Kiadó

"Irene Pepperberget és Alex papagájt jól ismerik a magatartás kutatói. A sok éve ismert, alapos gonddal tervezett kísérletek azt mutatták, hogy a kutyák mellett nemcsak csimpánzok, bonobók és gorillák - legközelebbi rokonaink - képesek különböző jelek értelemszerű használatára, hanem az okos, szociális madarak is. Alex kérdésekre válaszolva jelezni tudja, hogy egy apró tárgy milyen színű, milyen formájú és még azt is, hogy milyen anyagból készült.

(...)

- Miért nem írja meg ezeket is? - kérdeztem, hiszen ezek roppant izgalmas viselkedési formák, és bemutatásuk nagyon ellene szólna az uralkodó konzervatív teóriáknak.

- Nem tudom megírni - válaszolta - , mert nem hiszik el, és nem kapnék pályázati pénzeket, ha ilyen "őrült" dolgokkal szeretnék foglalkozni. Majd ha nyugdíjba megyek - nevetett - , akkor mindent megírok egy könyvben!

Az olvasó most a kezében tartja ezt a könyvet. Nem Irene ment nyugdíjba, hanem Alex, és az ő emlékére született ez az írás. Irene Pepperberg az egyik legjelentősebb személyisége az új szemléletű magatartás-tudományoknak, amelyek nem tagadják az állati értelem lehetőségét." (Részlet Csányi Vilmos előszavából)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639731868
ISBN : 9639731868
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 130 x 203 x 18
Tömeg [g] : 260 Tovább...

Ár: 3320 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek