Vissza az oldal tetejére

Állítsuk meg az adatkémeket! (CD-melléklettel)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Hogyan szerezhetik meg számítógépünk adatait internetezés közben? Hazatelefonál operációs rendszerünk? Miért tartalmaz több adatot Office-dokumentumunk, mint amennyit beleírtunk? A könyv tizenkét fejezetéből megtudhatjuk, hogyan szoktassuk számítógépünket titoktartásra és a betolakodók elhárítására.
Könyvünk nem vállalkozik az adatkémkedés és az ellene való védekezés összes formájának bemutatására - ez mindenképpen lehetetlen vállalkozás lenne. Azonban szeretnénk segíteni abban, hogy az újsághirdetésekben bemutatott, jól hangzó újdonságok láttán gondolkodjunk el azon, hogy hasznát vehetjük-e, illetve illetéktelen kezekbe kerülve milyen kárt okozhat. Ahogy a való életben, úgy a számítástechnikában is mindenki szabadon választhat, hogy milyen mértékben vesz részt az információs társadalomban. Tegyünk egy körutat az adatkémkedés veszélyei körül és tekintsük át a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, amelyek segítenek nekünk a megfelelő biztonság és anonimitás növelésében.
A könyvhöz mellékelt CD-n minden olyan adatvédelmünket biztosító szoftver szerepel - többek között a Steganos Security Suite 4 programcsomag teljes változata! is -, amely hatásos védelmet nyújt számítógépünknek az adatkémek, -tolvajok és tárcsázóprogramok ellen: XP-AntiSpy, PGP, Steganos Security Suite, Dialer Control, AntiVir, Keylogger, SpyBot Search & Destroy, ZoneAlarm, Tiny Personal, Star Money, JAP, WebWasher, OpenOffice.org, Gnupp. (forrás: www.panem.hu)


Eredeti cím : Datenspione stoppen! 12 massgeschneiderte Workshops
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635454167
ISBN : 9635454163
ISSN : 1785-3346
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 264
Méret [mm] : 170 x 235 x 15
Tömeg [g] : 470 Tovább...

Ár: 3135 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek