Vissza az oldal tetejére

Angelina Jolie

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Laurus Kiadó
Angelina Jolie a világ leginkább közszájon forgó híressége. Gyönyörű, elegáns, szexis, és közismert a szokványostól jócskán elrugaszkodott életviteléről. Modellkedése és színészi szerepei révén évek óta szerepel a magazinok címlapján, most pedig Brad Pittel folytatott, nagy nyilvánosságot kapott kapcsolata révén Hollywood legfelkapottabb álompárjaként tartják őket számon.

Míg a legtöbb hollywoodi sztár mindent elkövet, csak hogy távol tartsa magától a sajtót. Angelina mindig is őszintén beszélt gyakran komplikált és nem mindennapi életéről, csakúgy, mint fájdalmas gyerekkoráról, amely kis híján végleg a mélybe rántotta. Lett légyen szó akár viharos pasiügyeiről és az ezek során folytatott bizarr szexről, a privát fantáziáiról, a lelki zavarairól vagy idegösszeomlásáról, sőt még öngyilkos gondolatairól is, ez a rendkívül életrevaló nő soha nem riadt vissza az őszinteségtől, és éppen ezzel a frissítő erejű egyenességével lopta be magát milliónyi rajongójának szívébe. Olyan nő története ez, akinek kijutott az életben jóból, rosszból egyaránt, ám aki jelenleg sikereinek csúcsán jár.

Jonny Lee Millerhez és aztán később Billy Bob Thorntonhoz fűződő házasságai alatt Angelina Hollywood rosszlányaként híresült el. Vad bulizása, felvállalt biszexualitása és felpörgetett élete csak még több találgatást eredményezett a médiában. Most azonban három örökbefogadott és három biológiai gyermekével Hollywood szívdöglesztője, Brad Pitt oldalán, plusz az ENSZ Jószolgálati Nagyköveteként végzett odaadó munkája révén, Angelina leszámolt ezzel a hírnévvel. Úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő boldogságot és célt talált életében.

Kötelező olvasmány minden rajongónak. Angelina Jolie megpróbáltatásainak, gyötrelmeinek, románcainak és végül boldogságának története mindenki számára igazi inspiráció.


Eredeti cím : Angelina Jolie - The Biography
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9879638758590
ISBN : 9638758590
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 304
Méret [mm] : 165 x 241 x 29
Tömeg [g] : 620 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek