Vissza az oldal tetejére

Anyag a vérben

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Napkút Kiadó
Patetikus könyvet tart a kezében az olvasó. A "pátosz" eredeti ógörög értelme szerint azt jelenti: szenvedés. Ma inkább szenvedélyességet értünk rajta. Ebben a kötetben viszont a szenvedélybetegek beszélnek szenvedélyeikről, szenvedéseikről: az anyagról, amely fölemeli, majd végzetesen szétdúlja a lelket. Amit ők megéltek, legtöbbször egzisztenciális tapasztalat és fordulat, ami után már lehetetlenség úgy élni, mint azelőtt. Azt hiszem, ezért végződnek a történetek sokszor a megtérés katarzisával.

Az "anyagosokkal készült interjúk, vallomások mellett a kötet második felében neves orvosok, kutatók és "segítők beszélnek hivatásukról, küldetésükről, a gyógyítás legkülönfélébb módozatairól, a szenvedélybetegségek okairól.

Úgy gondoljuk, az összegyűjtött szövegek a problémakör tudományos megértését, a különféle megközelítések találkozását és összevetését is elősegíthetik, ugyanakkor a közvetlenül nem érintett olvasó számára is nélkülözhetetlen tudást közvetítenek kultúránk egy sötét oldalának megismeréséhez.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632631004
ISBN : 9632631004
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 320
Méret [mm] : 136 x 203 x 17
Tömeg [g] : 380 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek