Vissza az oldal tetejére

Aranyhegyen

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: TRIVIUM KIADÓ
A nagysikerű Hóvirág és a titkos legyező szerzője családja történetén keresztül új területre invitál, az Amerikában élő kínaiak sorsát mutatja be. Tanulságos, érdekes családportré, egy darab kultúrtörténet egy rejtett világról, emberek és kultúrák korlátok nélküli keveredéséről.


A szerző analfabéta ükapja és két fia a szegénység elől Amerikába menekült, ahol gyógyfűárusként kezdett el dolgozni a transzkontinentális vasút építésénél. Fong See, apja sikerein továbblépve, kiemelkedő tehetségével felépítette félelmetes kereskedelmi birodalmát, melynek révén kora leggazdagabb és legbefolyásosabb személyisége lett az Aranyhegyen, ahogy a kínaiak az Egyesült Államokat nevezik. Így született meg a "Fong Saga".


A keveredés és egybeolvadás története ez a regény a végtelen lehetőségek hazájáról, a Fong család életében megvalósult amerikai álomról, mely szédületes távlatokat és mesés gazdagságot biztosított számukra. A család története szól a lehetetlenről, az emberi akaraterő és a kitartás által megvalósult hihetetlen álomról.


Méret (mm): 141 x 205 x 36
Oldalszám: 552
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 3791 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek