Vissza az oldal tetejére

Aszalt gyümölcsök és zöldségek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Cser Kiadó

A táplálkozástudomány mai korszerű ismeretei szerint a szárítás és aszalás -csakúgy, mint korábban- a legjobb és legtermészetesebb tartósítási eljárásnak számít, és a szárított gyümölcsöket és zöldségeket a nagy tápértékű és egészséges élelmiszerek közé sorolják. Napjainkban örülhetünk annak, hogy folyamatosan növekszik azoknak az embereknek a száma, akik igénylik és követik a tudatos életvezetést, aminek alapját a természetes, egészséges élelmiszerek képezik.

Ez a könyv, amelyet az elődeinktől átvett ismeretek és gyakorlat gazdagítanak, ebben a szellemben kívánja felkelteni az érdeklődést számos szárított és aszalt különlegesség fogyasztása iránt, és emellett a sok recept és ötlet közreadásával további egyéni alkotásokra ösztönöz.


Eredeti cím : Trocknen & Dörren
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639759527
ISBN : 9639759527
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 68
Méret [mm] : 166 x 235 x 5
Tömeg [g] : 200 Tovább...

Ár: 2373 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek