Vissza az oldal tetejére

Az álomfalók

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Miss Temple, a jómódú ifjú hölgy hűtlen jegyese után nyomoz. Hamarosan ördögi titkok nyomára bukkan, és akaratán kívül egy alkimista összeesküvés hálójába keveredik. Egy titkos társaság az álmok, vágyak, emlékek kiszipolyozásával és az emberi természet megváltoztatásával kísérletezik.

Úgy tűnik, Miss Temple két társ -egy minden törvényen felül álló bérgyilkos és egy esetlen orvos- segítségével menekülhet meg a titokzatos praktikáktól. A furcsa trió számára hihetetlen kalandok során át világosodik meg a hátborzongató kísérletek, a titokzatos "Eljárás" valódi célja. Azonban az emberi tartás és hűség ereje, úgy tűnik, nagyobb erőt képvisel minden őrült hatalomvágynál.

Gordon Dahlquist "gótikus regénye" nem véletlenül tett szert nemzetközi népszerűségre. A történet valahová a XIX. század eleji Anglia hétköznapjainak szokásai és díszletei közé röpíti vissza az olvasót. Ám az olvasmányos, magával ragadó regény mondandója korunk technokrata világának és az ebben a világban őrlődő embernek szól. Bátran mondhatjuk: figyelmeztetésül.


Eredeti cím : The Glass Book
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633705087
ISBN : 9633705087
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 608
Méret [mm] : 167 x 239 x 43
Tömeg [g] : 1 310 Tovább...

Ár: 3799 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek