Vissza az oldal tetejére

Az angyalok kincsestára

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az angyalok manapság szinte ugyanolyan népszerűek, mint egykor a bibliai időkben vagy a reneszánsz festők korában. Képmásaik bögréket, ruhákat, ékszereket díszítenek, se szeri, se száma a velük foglalkozó filmeknek, s az interneten is százezerszám találunk velük foglalkozó honlapokat.
Már nem vagyunk zavarban, ha az angyalokkal kapcsolatos élményeinkről kell beszélnünk: néha még a legkeményebb macsók is hajlandók elmesélni saját angyalos történeteiket! Ezzel együtt keveset tudunk e lényekről - pontosabban keveset tudtunk eddig! Jackie Newcomb ugyanis arra vállalkozott könyvében, hogy szinte minden fontosat megoszt velünk az angyalokról: hogy hányan vannak, hogyan hívják őket, melyek a feladataik, milyen módokon tudjuk a segítségüket kérni - és főleg, hogy miként támogatnak minket mindennapi gondjaink leküzdésében.
Jackie Newcomb elismert angyalszakértő az Egyesült Királyságban, az A Little Angel Love (Angyali szeretet) című kötet szerzője. A brit it"s fate magazinban saját rovatot vezet "Kedves Angyalos Hölgy" címmel, de szerepelt az ITV csatorna This Morning, illetve a LIVINGtv Psychic Live című műsorában is.


Eredeti cím : An Angel Treasury
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633705148
ISBN : 9633705148
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 360
Méret [mm] : 135 x 155 x 27
Tömeg [g] : 460 Tovább...

Ár: 1614 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek