Vissza az oldal tetejére

Az egész a változásról szól

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A legnagyobb kihívás: az emberiség eljövendő aranykorának

"A most nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi krízis arany krízis, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak.

Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik - most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet többé már nem elviselhető."

A tényt, hogy jelenleg maga a bolygó túlélése forog kockán, senki sem vitatja - mégsem változik semmi. Minden erőfeszítés, hogy lemondjunk a kapzsiságról és a kizsákmányolásról, és fenntartható jövőt építsünk, ellenállásba és falakba ütközik - és nem változik semmi. Szinte mindenki tudja, hogy éretlen viszálykodásunk oltárán a világegyetem legszebb virágának létezését áldozzuk fel - mégsem változik semmi. A szakemberek ma már világszerte egyetértenek abban, hogy sürgősen tennünk kell valamit - mégsem változik semmi.

Az óra ketyeg...

Ez a könyv végveszélyben lévő bolygónk értelmes embereit kívánja megszólítani. Egy ember látomása egy életképes emberiségről; egy ember látlelete a pszichológiai és társadalmi kórképekről, amelyek kívül és belül megosztják az emberiséget, és háborús feleket teremtenek. Osho felvázolja azokat a változtatásokat, amelyeket döntő fontosságúnak tart a jövő szempontjából - különösen annak az arany jövőnek a szempontjából, amely szerinte csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk.


Eredeti cím : It"s All About Change (The Greatest Challenge - The Golden Future)
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635290499
ISBN : 9635290499
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 141 x 210 x 14
Tömeg [g] : 310 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek