Vissza az oldal tetejére

Az egykezes tenzor kézikönyve

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Az egykezes tenzor kézikönyvében a láthatatlan sugárzások, rezgések, benyomások érzékelhetőségéről szólunk. Ezeket többé-kevésbé mindannyian észleljük, ám a tenzor segítségével láthatóvá tehetjük, és bizonyos megtanulható alaptételek és módszerek alapján magyarázhatjuk, értékelhetjük.

Az egykezes tenzor használata olyan régi ismereteken alapszik, amelyeket napjaink tudományos tapasztalatai is alátámasztanak. Ez az egyszerű eszköz az elektroszmog vagy a Föld sugárzása által létrehozott káros zónákkal ismertet meg. Sokszor hallunk csodálatos gyógyulásokról, amelyek azután következnek be, hogy a beteg személy ágyát a hálószoba egy másik, sugármentes részébe helyezték át, ha a tenzor az ágy alatt vízeret észlelt.

A most megjelenő könyv alapos bevezetője valamint a jól összeállított gyakorlati rész kezdőknek és haladóknak egyaránt segítséget nyújt abban, hogy elsajátítsák az egykezes tenzor használatát. (Ajándék tenzorral)

Dr. Manfred B. Hartmann évtizedek óta folytat elmélyült kutatómunkát mindenek előtt az orvosi inga és a tenzor, valamint az alternatív gyógymódok (rezgésgyógyászat) területén.


Eredeti cím : Praxisbuch der Einhandrute
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639569317
ISBN : 9639569313
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 184
Méret [mm] : 170 x 240 x 15
Tömeg [g] : 380 Tovább...

Ár: 2470 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek