Vissza az oldal tetejére

Az első világháború

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
"Jean-Pierre Verney könyve érdekesen és sokrétűen mutatja be a "nagy háborút". Megismerjük időrendben az eseményeket, és betekintést nyerhetünk a háború részleteibe is: a haditechnika fejlődésébe, a katonák küzdelmes életébe, a háború terheit a hátországban vállaló lakosság mindennapjaiba. A magyar olvasó számára különösen érdekes lehet az, hogyan látták és élték meg a háborút a front másik, francia oldalán. Magyarország háborús részvételéről külön fejezet szól, amiért köszönet illeti a francia kiadót.

A könyv a rövid, érdekes szövegegységek és képek, grafikák, térképek kitűnő kompozíciója, amely a folyamatos olvasás mellett az élvezetes böngészést is lehetővé teszi.

Kiemelkedő értéke a kötetnek a jól válogatott képek és grafikák sokasága. A gazdag fotóanyagban újdonságokat találunk, s nem a tankönyvekből és más feldolgozásokból már ismert képeket. A korabeli francia karikatúrák, plakátok a franciák háborúhoz való viszonyáról tudósítanak, a grafikák pedig elvezetnek a korszak jellemző színtereire, például egy lövészárokba vagy egy korabeli német tengeralattjáró belsejébe." (Száray Miklós)


Méret (mm): 217 x 288 x 12
Oldalszám: 80
Megjelenés: 2009. Tovább...

Ár: 3342 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek