Vissza az oldal tetejére

Az igazi ajándék

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az igazi ajándék főszereplője egy Zsuzsi nevű játék baba. Az ő története azonban összefonódik két hatéves kislány különös sorsával is. Egyikük az édesanyjával egyedül élő Kata, aki éppen most kezdte az első osztályt, s fél évig nélkülözni kénytelen az Afrikába utazó Anyut, másikuk a gyermekotthonban élő szelíd és magányos Juli.

Zsuzsi baba változatos kalandjai akkor kezdődnek, amikor Kata anyukája végre kimenekíti őt a játékbolt unalmából, hogy karácsonyi ajándékként örvendeztesse meg vele a kislányát. Zsuzsi és gazdája felhőtlen napjainak egy váratlan fordulat vet véget: a babáját Kata egy veszekedés után a játszótéri padon felejti. Szomorú események és szomorú találkozások sorozata után kerül Zsuzsi az árva gyerekek otthonába, hogy ott aztán Juli egyetlen vigasza és társa legyen. Ám ezzel koránt sincs vége a meglepetéseknek, egy vidám balatoni nyaralás alkalmával Kata és Juli igaz barátnők lesznek.

De kinél marad végül Zsuzsi? Hogyan alakul a két kislány további sorsa, le kell-e mondania valamelyiküknek a kedves babáról, segít-e valaki okosan és szeretettel megoldani a gyerekek súlyos gondját? Mindezt megtudhatja az olvasó Kálnay Adél olykor örömteli, máskor szívbe markoló elbeszéléséből.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633706510
ISBN : 9633706510
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött; cérnafűzött kötött
Oldalszám : 72
Méret [mm] : 125 x 201 x 10
Tömeg [g] : 180 Tovább...

Ár: 1614 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek