Vissza az oldal tetejére

Az ízek harmóniája

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Alinea Kiadó
Ételek és borok párosításának művészete és tudománya

Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc, a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok, a kakukkfű és a bárány vagy a rozmaring és a muskotály között? A neves szakácsoknak - köztük Ferran Adriának, az elBulli lengendás séfjének - dolgozó szerző húsz esztendeje szenvedélyesen kutatja az élelmiszereket alkotó összetevők és a borok közötti kapcsolatot, és most a könyvében megmutatja a harmóniateremtés kulcsát az olvasóknak is.


Eredeti cím: Papilles et Molécules

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789639659742

ISBN: 9639659742

Oldalszám: 216

Méret[mm]: 221 x 220 x 18

Tömeg[g]: 740 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek